Borászati és Konyhaművészeti Vendéglátóipari Fórum
2017. október 30.
Brody Studios | Budapest

A Terroir Budapest szimpóziuma nemzetközi és helyi séfeket, vendéglátóipari vezetőket, magyar termelőket és vendéglátósokat, innovátorokat, gasztronómiai turizmussal foglalkozó szakembereket, újságírókat, médiaszereplőket és borszakértőket hoz össze egy napra, hogy együtt formázzák Budapest fenntartható gasztronómiai jövőjét.

A Terroir Budpest szimpóziumán nemzetközi véleményvezérek és helyi újítók elemzik a Budapest kibontakozó gasztronómiai szcénáját érintő témákat, és a résztvevők együtt ünneplik azok lenyűgöző munkásságát, akik elősegítették a helyi kulináris törekvéseket.

A szimpózium több interaktív workshopnak, mesterkurzusnak és tanulószobának szolgál színhelyül, amelyek házigazdái helyi és nemzetközi szakemberek. Alig várjuk, hogy Ön is a vendégünk legyen!